————————————————————————————————————————————————————————

farhad1“Merhaba ben Farhad NASSEHİ. İRAN vatandaşıyım.Bu bölümü 2009 yılında YÖS sınavına girerek kazandım. Bu bölüme başlarken,nasıl adapte olacağım ile ilgili kafamda sorular vardı,ama başta Yrd.Doç.Dr. Selçuk TAŞCIOĞLU olmak üzere o dönem ders aldığım bütün hocalar ve arkadaşlarım bu süreci atlatmamda çok yardımcı oldular. 4 sene boyunca 11 hocamızdan ders alıp her birinden çok önemli bilgiler edindim.Ayrıca yarı zamanlı öğretim görevli olan hocalarımızdan ders alarakta piyasa ile ilgili bilgi sahibi oldum.Öğrenim hayatım boyuca okulumu ,Hollanda’da düzenlenen Shell eco-Marathon yarışmasında ileri Teknoloji Topluluğu (YÜTET) ile temsil ettim. Mühendislikte vizyon ve misyon önemlidir,her hocam ufkumu açmakta önemli paya sahiptir,özellike son sene bitirme projesi dersi danışman hocam Doç.Dr. Asım Egemen YILMAZ. 2014-2015 öğretim yılı başında bölümü yeni kazanan öğrencilerimize Üniversite hayatında uyum adlı dersimizde eşlik ettim,güzel tepkiler aldığımı düşünüyorum.Bide başımız sıkışınca,fikir danışmak istedğimizde uğrayabileceğimiz Fatma GÜL ALTUN, Deniz KARAÇOR, Sultan CAN hocalarımız var,onların yeri bence öğrencilerin gönlünde ayrıdır.

Ha neden Türkiye? diye soruyorsanız, cevap belli: Kültür ve damak tadı.”

farhad2 farhad3 farhad4

Farhad NASSEHİ